Prva socialna pomoč
  Sporočilo za javnost  Obdaritev otrok Nazaj  
LJUDJE IN USTANOVE S POSLUHOM  (11.4.2018)
Na ta način se zahvaljujemo posameznikom in ustanovam, ki so pripravljeni prisluhniti ljudem v stiski in zanje naredijo nekaj dobrega ali v obliki brezplačnih storitev ali v obliki različnih donacij.

DB CENITVE, Marjanca Drame s.p.
dbcenitve.si

...
Razstava likovnih del mag. Mateje Kranjc bo potekala od 21.03.2018 do 21.06.2018  (8.4.2018)

Mateja Kranjc je bila rojena v Ljubljani. Po poklicu je učiteljica in poučuje likovno umetnost na ljubljanski osnovni šoli.
Osnovno šolo je končala v Ljubljani in z izobraževanjem nadaljevala na srednji šoli za Oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, smeri grafičnega oblikovanja. Kot grafični tehnik je po končani srednji šoli študij nadaljevala na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Univerzitetni študij je končala z odliko in si pridobila naziv profesorice likovne umetnosti. Po končanem študiji na Pedagoški fakulteti v Ljubljani je na tej nadaljevala s podiplomskim magistrskim študijem in ga kot magistrica znanosti končala z odliko.

Center za socialno delo Ljubljana-Šiška se iskreno zahvaljuje ga. Mateji Kranjc za donacijo 14 slik. ...
DOBRO SEM, PA TI?  (3.4.2018)

Povabilo k sodelovanju

Današnji čas nam prinaša veliko negotovosti in pretresov, od nas zahteva nenehno prilagajanje na spremembe. Iskati moramo vedno nove pristope in poti, kako se soočiti z vsakdanjimi izzivi.

Duševno zdravje in dobro počutje ne pomenita samo odsotnosti bolezni in problemov, ampak predvsem iskanje možnosti za uspešno in kreativno delovanje, izražata se v življenjski moči in volji, na vseh področjih našega življenja. Izražata se tudi v dobrih in izpolnjujočih odnosih in v sposobnosti sprejemanja vsakodnevnih naporov in stresa.
...
Vabilo na otvoritev slikarske razstave  (11.1.2018)
Vabimo vas na otvoritev slikarske razstave članic skupine za slikarstvo Univerze za tretje življenjsko obdobje, ki bo v četrtek 18.1.2018 ob 13 uri v prostorih Centra za socialno delo Šiška, Celovška 150.

Vabljeni
...
 
   Arhiv sporočil ...
 
 
Anketna vprašanja
Vas zanima, kaj si mislijo o tem in onem drugi uporabniki portala? Poglejte in sodelujte v trenutni anketi. 
 

Datum: 3.1.2017

Obdaritev otrok  (Splošno)

Ob velikodušni podpori naših donatorjev in skupaj s prostovoljkami in strokovnimi delavci Centra za socialno delo Ljubljana Šiška smo pripravili več dogodkov in sicer:

* Otroke smo odpeljali na ogled lutkovne predstave Pekarna Miš Maš v gledališče Mini teater in na obdaritev z dedkom mrazom.

* Na Centru za socialno delo Ljubljana - Šiška smo dne 15.12.2016 pripravili delavnice in obdarovali otrok.

* Strokovne delavke pa smo obiskale otroke in mladostnike, ki živijo izven družin.

V letošnjem letu nam je uspelo pridobiti nekaj novih donatorjev. Vsem skupaj, tistim, ki so že dolgo z nami in tistim, ki so se nam pridružili v letošnjem letu, se Vam iskreno zahvaljujemo in si želimo vašega sodelovanja še v prihodnje.

Ljubljanska borza je donirala 200 € za obdaritev otrok.

Posebej se je izkazala ustanova Rdeča žoga, ki je donirala igrače za naše otroke v skupni vrednosti 5.751 EUR.Samodejno predvajanje (start/stop) Prva slika Prejšnja slika 1/3 Naslednja slika Naslednja slika
 
Samodejno predvajanje (start/stop) Prva slika Prejšnja slika 1/3 Naslednja slika Naslednja slika       NE spreglejte naših DONATORJEV
 EMMA d.o.o.
Designed & Administrated by: Maja Štajer