Prva socialna pomoč
  Sporočilo za javnost  Razstava likovnih del mag. Mateje Kranjc bo potekala od 21.03.2018 do 21.06.2018 Nazaj  
 
   Arhiv sporočil ...
 
 
Anketna vprašanja
Vas zanima, kaj si mislijo o tem in onem drugi uporabniki portala? Poglejte in sodelujte v trenutni anketi. 
 

Datum: 8.4.2018

Razstava likovnih del mag. Mateje Kranjc bo potekala od 21.03.2018 do 21.06.2018  (Splošno)

Mateja Kranjc je bila rojena v Ljubljani. Po poklicu je učiteljica in poučuje likovno umetnost na ljubljanski osnovni šoli.

Osnovno šolo je končala v Ljubljani in z izobraževanjem nadaljevala na srednji šoli za Oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, smeri grafičnega oblikovanja. Kot grafični tehnik je po končani srednji šoli študij nadaljevala na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Univerzitetni študij je končala z odliko in si pridobila naziv profesorice likovne umetnosti. Po končanem študiji na Pedagoški fakulteti v Ljubljani je na tej nadaljevala s podiplomskim magistrskim študijem in ga kot magistrica znanosti končala z odliko.

Mateja Kranjc je v magistrskem podiplomskem študiju raziskovala kako medijske grafične podobe vplivajo na otrokovo likovno oblikotvornost oziroma ustvarjalnost. Ves čas jo zanima kako se otrokova ustvarjalnost spreminja oziroma kaj je razlog da je te likovnem izražanju otrok vedno manj.

V njenih likovnih delih je občutiti željo po otroškem likovnem izrazu oziroma likovni oblikotvornosti, ki ga pri njej, v resnici že davno več ni...

Center za socialno delo Ljubljana-Šiška se iskreno zahvaljuje ga. Mateji Kranjc za donacijo 14 slik.


Samodejno predvajanje (start/stop) Prva slika Prejšnja slika 1/3 Naslednja slika Naslednja slika
 
Samodejno predvajanje (start/stop) Prva slika Prejšnja slika 1/3 Naslednja slika Naslednja slikaDesigned & Administrated by: Maja Štajer