Prva socialna pomoč
  Projekti Nazaj  

Center ASTERA

Zabavni popoldnevi500 šolskih torb NOVO!

Anina zvezdica je spet tu

Anina zvezdica zasijala v soju Rdeče žoge

Kontaktna oseba:

Ana Lukner, MSc
T: 031/451-100
Lokacija: Dunajska c. 185, Ljubljana
Ustanova Rdeča žoga          ANINA ZVEZDICA ZASIJALA V SOJU RDEČE ŽOGE
Ljubljana, CSD Šiška, 29. 1. 2010

Dobrodelno srečanje Anina zvezdica je zbralo prehrambene izdelke v protivrednosti 1.300 EUR in jih podarilo ustanovi Rdeča žoga, s katero sta 29. 1. 2010 skupaj predala izdelke več kot 30-im socialno ogroženim družinam. Seznam družin je ustanovi posredoval Center za socialno delo Šiška.

Pobuda posameznika za opravljanje dobrega dela predstavlja zgled in vzvod za dobrodelnost ostalim somišljenikom. Prav ga. Ana in njena zvezdica sta s »sanjanjem, upanjem in verjetjem« v dobro, obrodili sadove in izboljšali trenutne življenjske razmere socialno ogroženim družinam.

Mag. Ana Lukner se, kot direktorica podjetja SB solarne energije d.o.o., posveča »energiji bodočnosti« in posredno predstavlja okoljsko skrb ter posledično tudi varčno okolje za ljudi. Na njeni poslovni poti je prisotna odgovornost do okolja, ki jo je preusmerila tudi na ljudi ter s humanitarno gesto pripomogla in omogočila izboljšanje življenjskih razmer s posredovanjem prehrambenih izdelkov socialno ogroženim družinam.

Dobrodelni predlog je podprla ustanova Rdeča žoga in skupaj s CSD Šiška zagotovila, da so prehrambeni izdelki prišli v prave roke - socialno ogroženim družinam. Predaja le-teh se je izvršila na CSD Šiška, kjer so bili izdelki predani več kot 30-im pomoči potrebnim družinam. Glede na izjavo socialne delavke, so bile družine nadvse vesele in zadovoljne s paketi, ki jim bodo prišli prav v trenutnih življenjskih in gospodarskih razmerah.

Ustanova Rdeča žoga se zahvaljuje ga. Ani Lukner, ki je UJELA UPANJE in ga PODALA pomoči potrebnim ter s takšno gesto postala prijateljica Rdeče žoge. S tem dejanjem je pripomogla k širitvi dobrodelnega duha ter tkanju novih vezi prijateljstva. Prepričani smo, da vsaka takšna gesta prispeva k obuditvi upanja med ljudmi v stiski in k vlivanju volje za nove podvige v življenju. V imenu Centra za socialno delo Ljubljana Šiška in v imenu naših uporabnikov se iskreno zahvaljujemo za donirane prehrambene artikle. Strokovna delavka: Irena Velič, univ.dipl.soc.del.